top of page

Themaweekend: bij de bron

20 tot 22 augustus 2021

Gods heilige kerk en ik: de bruid

24 tot 26 september 2021

Gods heilige kerk en ik: de bruid

Een week of enkele dagen tot rust komen, bezinnen en herbronnen rond een thema

Bepaalde onderdelen kunnen aangepast worden aan de op dat moment geldende coronamaatregelen

Er even tussenuit, in de stilte en de natuur alle tijd nemen om tot jezelf te komen, te lezen, te overdenken, te bidden en God te ontmoeten. Je afzonderen van alle dagelijkse drukte, je laten inspireren en laten meenemen in een reeks overdenkingen die je bewuster en dichter bij God brengen. Dat is wat deze themaweek voor ogen heeft. We nodigen je uit om alleen of in gesprek met anderen hiervan te genieten en je te laten vullen of er creatief mee aan de slag te gaan.

Programma

  • Wij voorzien een uitgewerkt  thema met een inleiding en 5 bezinningsmomenten.

  • We plannen iedere dag een ontmoetingsmoment waarop je met anderen kan delen over je bezinningstijd, je bent vrij om hierbij aanwezig te zijn. 

  • Mogelijks wordt ook een aanbiddingsmoment georganiseerd afhankelijk van beschikbaarheid en interesse. 

Algemeen gezien is iedereen vrij om zelf te bepalen hoe hij of zij de themaweekend inplant. Afhankelijk wanneer je aansluit bij de themaweek kan je zelf bepalen wanneer je de tijd neemt om met de bezinningsmomenten bezig te zijn.

Het is vooral de bedoeling om in alle rust de tijd te nemen om stil te worden, God te zoeken en zijn woord te overdenken. Wij willen je hierbij helpen door een leidraad en hulpmiddelen mee te geven.

Maaltijden

Voor de maaltijden sta je zelf in. Iedere studio heeft een eigen keuken, maar je kan ook afspreken om met andere deelnemers samen te koken in de gemeenschappelijke keuken. Ontbijt kan wel voorzien worden aan 10 euro per persoon per dag. Dit moet bij inschrijving aangevraagd worden.

Jeremia 17:7-8

Jeremia 17:7-8

Je betaalt je overnachtingen via overschrijving. Klik hier voor prijzen en reservatie

Voor een themaweekend betaal je 10 euro extra per persoon.

Je verblijft in een ruime studio van ca. 55 m². Als je een studio wil delen met 1 of 2 anderen, betaal je uiteraard minder. Vermeld dit bij inschrijving.

Prijs

Inschrijven

Wil je er ook graag bij zijn? Reserveer zo snel mogelijk via de reserveringspagina.

bottom of page