20200501_161722.jpg

Wandeldagen in de Vlaamse Ardennen

Programma

De Vlaamse Ardennen lenen zich uitstekend om de beentjes te strekken. Daarom willen we bij Connect regelmatig een wandeldag organiseren.

Bij Connect hechten we veel belang aan verbondenheid, met God, met elkaar en met Gods schepping. Samen verkennen we een mooi plekje in de Vlaamse Ardennen en genieten we van elkaars gezelschap. Elke wandeling wordt begeleid door een vriend van Connect.
Je bent welkom om die dag mee te wandelen. Uiteraard kan je er één of meerdere nachten aan vastknopen in één van onze studio's.​

Zelf mee te brengen:

  • lunchpakket en water voor onderweg

  • sportieve schoenen en kledij

  • zonnecrème en/of regenkledij, in België weet je nooit ;-)

Data

Zaterdag 21 augustus

Wandeling: 15 km prachtige natuur in en rond natuurgebied het Burreken in Schorisse. We houden halt bij één van de mooiste panorama's van de hele regio.

Start: we verzamelen om 9 uur bij Connect. Rond half 10 vertrekken we met de auto richting het startpunt van de wandeling. Het einduur is voorzien rond 17 uur.

Bijzonderheden: onderweg lassen we een bezinningsmoment in.

Zaterdag 11 september

Wandeling: 's morgens maken we een wandeling in de omgeving van Connect van een 11-tal kilometer. We komen langs het mooiste plekje van Wortegem-Petegem vanwaar we een prachtig uitzicht hebben op Oudenaarde en de Scheldevallei.

De liefhebbers kunnen na de lunch met de auto richting de Koppenberg rijden voor een kortere wandeling. De bossen rond de Koppenberg vormden het oefenterrein van het Duitse 4de stormbataljon tijdens de Eerste Wereldoorlog. We kunnen ons licht opsteken bij de verschillende informatieborden langs het pad.

Start: we verzamelen om 9 uur bij Connect zodat we rond half 10 kunnen beginnen wandelen. Het einduur is voorzien rond 17 uur.

Bijzonderheden: onderweg lassen we een bezinningsmoment in.

Ook op zaterdag 9 oktober en zaterdag 13 november plannen we een wandeldag.

Meer info volgt later, maar noteer het alvast in je agenda!

Prijs

Bij aankomst betaal je 5 € (10 € voor een gezin) voor de begeleiding, de verzekering en een versnapering.

Inschrijven

Wil je er ook graag bij zijn? Reserveer dan zo snel mogelijk via het contactformulier.

Nodig gerust vrienden uit om mee te komen.